Sa mesterim cu Simo

marți, 21 aprilie 2015

CashBack by Lyoness
          Economiile in ziua de azi sunt mai greu de intretinut si de ridicat. Salariile nu ne prea permit sa facem economii, iar raportul intre cerere si oferta este mult prea ridicat. Totusi, s-a venit cu o metoda de a economisi. O metoda care a revolutionat domeniul marketing-ului modern. Metoda se numeste “CashBack” si a fost dezvoltata de compania Lyoness. Probabil foarte multi ati auzit de sistemul lor de economii, deoarece Lyoness este prezent in întreaga lume.

Cum functioneaza sistemul “CashBack”? Foarte simplu. Aplici pentru cardul Lyoness pe site-ul lor oficial. Odata ce-l primesti esti liber la economii. Trebuie doar sa-l arati dupa fiecare achizitie pe care o faci din centrele comerciale partenere Lyoness. Deci, daca intram intr-un supermarket, iar acesta este partener Lyoness (toate sansele sa fie), aratam cardul, iar o parte din suma achitata o vom primi inapoi pe card. Procentajul difera in functie de suma pe care noi am investit-o in centrul comercial respectiv. Pur si simplu investesti si economisesti in acelasi timp. Plus de asta, daca iti inviti prietenii sa foloseasca si ei cardul Loyness, poti primi puncte suplimentare pe card, ceea ce va insemna o suma mai mare pentru tine in sectiunea economii.

Lyoness nu a revolutionat doar marketing-ul, ci a revolutionat intreaga lume, mai ales prin proiectele lor de caritate, cum ar fi Lyoness Child and Family Fondation. In pararel, compania Lyoness administreaza si alte proiecte foarte interesante, cum ar fi Lyoness TV sau Lyoness Greenfinity.

Mai multe informatii gasiti si pe pagina lor de Facebook: Lyoness Romania

Asteptam parerile voastre in sectiunea de comentarii!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu