Sa mesterim cu Simo

luni, 2 februarie 2015

Un trup frumos, o minte sănătoasă!


            Cine ar putea defini frumuseţea? Nimeni, căci frumuseţea e în ochii privitorului. Şi pentru fiecare individ în parte frumuseţea este un anumit lucru. Pentru unii poate frumuseţea poate fi un corp bine sculptat, pentru alţii nişte ochi superbi şi nişte trăsături care să îi scoată în evidenţă. Pentru femei în general e imaginea lor reflectat în oglindă, o imagine fără pată, un corp fără vergeturi.
Vergeturile sunt leziuni ale pielii, ele sunt rezultatele rupturii fibrelor elastice ale epidermei şi sunt fără dar şi poate inestetice. Şi atunci când le zărim pe piele singură noastră grijă este cum scăpăm de ele odată pentru totdeauna?
Clinica Dr Renert Gad recomanda pacientelor lor (numărul femeilor cărora le apar vergeturi pe corp este mult mai mare comparativ cu cel al bărbaţilor care se confruntă cu aceeaşi problemă) un tratament cu E-Matrix.
E-Matrix este un dispozitiv de radiofrecvenţa fracţională şi poate fi folosit în procedurile dermatologice pentru îndepărtarea straturilor exterioare ale pielii la o adâncime predeterminate pentru reducerea şi eliminarea ridurilor şi pentru îmbunătăţirea tonusului pielii.
Acest tratament are mai multe beneficii, este potrivit pentru toate tipurile de ten, nu deteriorează ţesutul adiacent şi imediat după procedură, pacientul îşi poate relua activităţile zilnice obişnuite.
Mai mult decât atât urmărea unui astfel de tratament va oferi pielii dumneavoastră un aspect mai ferm şi cea mai important lucru: va reduce totală a urmelor inestetice ale vergeturilor.
Deşi nu au nici o implicaţie medicală deosebită, vergeturile sunt într-adevăr inestetice, de aceea medicii esteticieni recomanda tratarea lor.
Nu uita că frumuseţea e o stare de bine, o stare pe care o avem atunci când ne simţim bine în pielea noastră şi suntem mulţumite de ceea ce vedem în oglindă. Nu lăsa câteva vergeturi să îţi strice bună dispoziţia, urmează un tratament cu E-Matrix.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu