Sa mesterim cu Simo

vineri, 16 ianuarie 2015

Blog My Valentine a inceput!             Ai un blog, iti place sa scri dar mai ales iti place sa castigi premii??? Atunci, campania Blog My Valentine! e pentru tine!

          Nu mai sta pe ganduri! Intra acum pe www.blogawards.ro , fa-ti cont si inscrie-te in campanie!!!

         Poti castiga numeroase premii, de la vouchere, bani cash la telefoane si tablete!

      Regulile sunt foarte simple:

  1. 1. Bloggerii inscrisi in Campania Blog My Valentine pot alege la ce campanii participa (un blogger poate participa la o singura campanie, la doua sau la toate campaniile). Daca un blogger participa la o singura campanie, poate castiga oricare din premiile aferente acelei campanii.
  2. 2. Clasamentul concursului Blog My Valentine se realizeaza in functie de notele primite de la fiecare sponsor in parte. Fiecare sponsor va acorda note de la 1 la 10 fiecarui articol participant. Notele vor avea zecimale, astfel ca lupta va fi foarte stransa.
  3. 3. Premiile fiecarei campanii individuale vor fi acordate de catre sponsori, in termen de 45 de zile de la finalizarea jurizarii.
  4. 4. La acest regulament se adauga regulile prevazute in fiecare campanie individuala din cadrul Blog My Valentine. Campaniile individuale participante vor fi auntate pe aceasta pagina cu link catre campanie in partea superioara a acestui articol.
  5. 5. Un blogger se poate inscrie cu minim unul si cu maxim trei articole. Sponsorul jurizeaza fiecare articol in parte si acorda o nota de la 1 la 10 (cu zecimale) fiecarui articol. Articolul cel mai bine notat (daca bloggerul scrie mai mult de un articol pentru o campanie) din cadrul fiecarei campanii individuale intra in calcul pentru clasamentul campaniei Blog My Valentine.

                  Pentru mai multe detalii despre ce trebuie sa faci si despre sponsorii campaniei, intra pe site!


      Multa inspiratie si multa bafta!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu