Sa mesterim cu Simo

duminică, 28 decembrie 2014

Lyoness Romania


         Serviciul care a revolutionat modul in care poti economisii bani este valabil si in Romania. Lyoness Romania isi propune sa aduca la cunostinta serviciile lor care te pot ajuta sa economisesti banuti seriosi   doar prin simplul fapt ca … achizitionezi. Suna bine, asa-i? Eu zic ca da, mai ales ca primesti de-a lungul   fidelitatii tale foarte multe bonusuri.

       In orice caz,astazi am sa va prezint serviciile Lyoness. Cum poti   economisii? Simplu. Aplici pentru cardul Lyoness pe care-l primesti intr-un timp foarte scurt, iar data   viitoare cand intri intr-un complex care colaboreaza cu Lyoness si achizitionezi marfa, arati cardul Lyoness si primesti o parte din banuti inapoi pe card. Sau puncte discount. La final de an sau cand consideri tu ca ai destul puncte, poti cumpara noi produse doar pe seama cardului. Practic, economisesti   prin achizitie. Este ca si cum ai avea o investitie amortizata, intr-un fel.

       Poti accesa pagina de fani a Lyoness Romania si sa fii la curent cu cele mai noi stiri din domeniu. Pe langa asta, compania se extinde   pe zi ce trece. Poate ati auzit de proiectele lor Lyoness TVLyoness Child and Family Fondation sau Lyoness Greenfinity. Compania se dezvolta foarte mult si nu numai pe segmentul principal, marketing, ci   si pe acte caritabile sau pe serivicii “green”. Va invit si pe dvs sa intrati pe site-ul lor oficial si sa aplicati pt   cardul Lyoness.

        Economisesti simplu si eficient. Daca te numeri printre persoanele care au folosit deja   serviciile lor sau inca le folosesc, te rugam sa intrii in sectiunea de comentarii si sa ne spui parerea ta.   Chiar suntem tare curiosi. Serviciile lor sunt renumite atat la nivel intern, cat si la nivel mondial, iar   acum, le avem si noi in Romania. 


                     Lyoness Romania, modul tau eficient de a economisii inteligent!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu