Sa mesterim cu Simo

vineri, 26 septembrie 2014

Salteaua Dormeo - prietena somnului bun

        Multi dintre noi ne confruntam cu un somn defectuos. Cand ne asezam in pat obositi, nu putem sa adormim, ne rasucim in toate partile, ne simtim incomozi in orice pozitie am sta iar dimineata bineinteles ca nu ne simtim odihniti.

       Pentru a ameliora putin situatia exista diverse bune practici care au un efect bun asupra felului in care dormim. Astfel, este recomandat sa nu citim inainte de somn, sa nu bem multe lichide si sa nu facem sport. In schimb, putem bea un ceai relaxant si calmant si e bine sa indepartam sau sa inchidem orice device electronic am avea in preajma. Insa, pentru ca toate aceste bune practici sa aiba vreun efect asupra somnului tau, ar trebui in primul rand sa ai o saltea buna.

        In acest sens, saltelele Dormeo sunt mai mult decat potrivite, in special datorita functiilor noi cu care dotate. Saltea Dormeo in Constanta gasesti aici, la Selgros Constanta Nord si la toate celelalte magazine Selgros din tara. In magazin gasiti saltele de diverse dimensiuni si cu tot felul de functii interesante.

        Eu voi vorbi despre modelul care mi se pare cel mai bun si mai potrivit pentru cei care au dificultati in legatura cu somnul - Dormeo Memory 2+12. Cand dormi pe aceasta saltea simti ca plutesti, la propriu! 


      
      Cei 2 cm de spuma vascoelastica se muleaza dupa forma corpului si ofera senzatia de plutire. Insa acesta este doar unul dintre numeroasele beneficii. Iata ce mai ofera aceasta saltea:
- este anatomica si ortopedica, deci va oferi un suport optim intregului corp, indeosebi gatului, coloanei vertebrale si soldurilor.
- invelisul saltelei este tratat cu o solutie care protejeaza importiva ciupercilor, bacteriilor si acarienilor. Nici macar praful nu se depune pe suprafata aceasta a saltelei.
- salteaua dispune de o ventilatie buna, asigurata de structura celulara Ecocell si butonii laterali. In felul acesta nu se va acumula umezeala in interiorul saltelei.
- dupa cum ii spune si numele Salteaua Dormeo Memory, ia forma corpului si astfel permite relaxarea pe deplin a musculaturii.

        Prin folosirea unei saltele bune si prin adoptarea unor bune practici inainte de somn, cu siguranta veti fi mai relaxati si odihniti dimineata. Saltele Dormeo gasiti la Selgros Constanta Nord, iar sfaturi pentru un somn mai bun gasiti pe Internet.


Selgros Constanta Nord
Produse alimentare si nealimentare
Bd. Tomis Nr. 387 Constanta, 900519, RO
Tel: 0241 684 000

Fax 0241 684 199

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu