Sa mesterim cu Simo

vineri, 9 mai 2014

Supravegherea locuintei nu mai este un lux!!!


         Stim cu totii cum plecam cu inima cat un purece de fiecare data cand parasim casa, cu mii si mii de ganduri: oare am oprit gazele?, am inchis apa?, oare lumina am stins-o? dar, cel mai mult ne temem ca la intoarcere sa nu cumva sa gasim casa ravasita...

         Si, daca pana acum, supravegerea locuintei era scumpa, de acum, cu ajutorul site-ului spy-shop.ro aceasta nu mai e un lux! Site-ul ne ofera produse necesare unei supravegheri corecte ale locuintei, la preturi accesibile!

         Site-ul ne pune la dispozitie sisteme de supraveghere pentru exterior, dar si pentru interior, carcase si suporti pentru camere, fibra optica, surse de  alimentare, soft-uri, accesorii video, chiar si microfoane, dar si camere video false, pentru a le amplasa in diferite locuri ale locuintei si in afara ei pentru a bulversa intrusii :)

         De exemplu, aceasta camera falsa se poate pune pe tavan sau pe orice suprafata datorita suportului reglabil :)         In descrierea produsului, vanzatorul specifica faptul ca "Aceasta camera de supraveghere falsa mini Speed Dome, are un LED IR intermitent cu un efect descurajator pentru infractori. Camerele false nu pot fi folosite pentru a va proteja proprietatile, in schimb au un mare efect in a preveni eventualele furturi."

         E o idee tare buna aceasta de a pune camere video false in diferite colturi ale casei/apartamentului, astfel inducand in eroare musafirii nepoftiti cu luare de mana :)

     In curand voi achizitiona si eu sisteme de supraveghere a locuintei, pentru a calatori linistita, nefiindu-mi teama de ce as putea gasi la intoarcere.

          Voi cum va supravegheati locuinta? Va tenteaza astfel de produse?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu