Sa mesterim cu Simo

vineri, 28 martie 2014

Produse romanesti


       Stim cu totii cat de populare sunt hainele de firma printre romani. De multe ori ma intreb de ce? De ce ne-am invatat sa dam multi bani pe etichete, da, etichetele cu numele firmelor... De ce nu ne place sa cumparam produse romanesti? 

        Stiti ca multe dintre hainele de firma sunt confectionate de mainile pricepute ale croitorilor romani? Si atunci, ma intreb, de ce sa nu cumparam produse romanesti, hainute care sunt facute tot de romani, aceeasi calitate si poate nu preturi atat de piperate. De ce nu alegem sa platim munca investita intr-o hainuta decat sa alegem sa platim eticheta? O haina nu e la fel de frumoasa daca nu are eticheta de firma?

     AfaceriTextile.ro – portalul de afaceri pentru industria usoara. Producatorii romani de haine, confectii si tricotaje merita sa fie promovati. Daca producatorii romani au o calitate recunoscuta si lucreaza pentru cele mai mari case de moda noi de ce nu putem cumpara direct de la producatori ?


       Haideti sa le alocam producatorilor romani de haine, confectii si tricotaje locul pe care si-l merita in tara, sa le apreciem munca prin cumpararea de haine romanesti, sa ne mandrim ca purtam haine facute de romani!!!

       Daca ai o afacere si vrei sa o promovezi sau esti in cautare de produse romanesti,  AfaceriTextile.ro  este mediul ideal pentru a gasi producatori, vanzatori, distribuitori si cumparatori, toate acestea intr-un singur loc. 


    Si, la cat de usor le gasesti. nu mai ai scuza sa nu cumperi haine romanesti!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu